Oude dag

Per 1 april 2012 biedt CK Stables ook de totale verzorging aan voor paarden die met pensioen gaan. Om dit zo veel mogelijk prive en overzichtelijk te houden en rust te garanderen wordt dit kleinschalig opgezet. Uw paard zal in een groepje van 2 of 4 paarden naar buiten gaan zowel in de zomer als in de winter. Wij voeren 3x per dag brok en 2x per dag kuil. Indien uw paard iets extra’s nodig heeft zoals bijvoorbeeld molengang is dit geen enkel probleem. De paarden worden volledig verzorgt. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Revalidatie

Sinds januari 2011 specialiceert CK Stables B.V. zich ook in het revalideren van paarden. Dit gebeurt onder onder streng toezicht van Drs. Jos Hofma van Paardenkliniek Hofma en Van Gelder te Nijkerk. Uw eigen dierenarts is natuurlijk ook altijd welkom in ons bedrijf.

Onder revalideren verstaan wij het paard optimaal verzorgen en begeleiden tijdens en na een blessure. Dat kan door middel van stappen aan de stapmolen danwel aan de hand, weidegang of training. Tevens zijn er verschillende soorten van therapie mogelijk.

Ook kunnen wij u van dienst zijn tijdens de begeleiding om uw merrie dragend te krijgen.

Kortom, veelzijdig en en doeltreffend!

Onze eerste patienten zijn reeds gezond en succesvol teruggekeerd naar hun eigenaren!

Zie hier hun referenties.